Informācijas raksti
Dehidrēta vai liofilizēta tūristu pārtika - kāda ir atšķirība un kā izdarīt pareizo izvēli
- Detaļas
Āra apstākļos viegli un ātri pagatavojama maltīte ir nepieciešamība gan aktīvā tūrisma gaitās, gan taktiskajos uzdevumos. Šajā info rakstā mēs apskatīsim divas galvenās tehnoloģijas, ko izmanto tūristu pārtikas ražošanā: liofilizēšanu un dehidratāciju. Lai gan rezultāts ir līdzīgs, starp abām tehnoloģijām pastāv būtiskas atšķirības.
Kā uzglabāt un tīrīt savu nazi: pamata ieteikumi naža kopšanai
- Detaļas
Augstas kvalitātes naži, piemēram, no Joker Cutlery, ir vērtīgi instrumenti, kuriem nepieciešama īpaša kopšana. Tāpēc ir svarīgi zināt, kā tos pareizi uzglabāt un apstrādāt, lai tie būtu ideālā stāvoklī. Šajā info rakstā uzzināsiet, kā vajadzētu uzglabāt un apstrādāt savu nazi, lai novērstu tā bojājumus un pagarinātu tā kalpošanas laiku.
Pistoles nēsāšanas pozīcijas
- Detaļas
Lynxgear veikalā arvien paplašinām Vega Holster produkcijas piedāvājumu, jo šī itāļu ražotāja izstrādātās pistoļu nēsāšanas sistēmas un pistoļu makstis ir ne tikai uzticamas lietošanā, bet arī pielāgotas daudzveidīgām vajadzībām. Šajā info rakstā piedāvājam apkopojumu ar izplatītākajām pistoļu nēsāšanas pozīcijām un Vega Holster piedāvātajām makstīm; daļa no tām pieejamas Lynxgear veikalā.
Šampanieša zobens kā simbols meistarībai un elegancei
- Detaļas
Tradīcija atvērt šampanieša pudeli ar zobenu, ko sauc par šampanieša sabrage, aizsākās Napoleona laikmetā Francijā pirms vairāk nekā 200 gadiem un ir dzīva vēl aizvien. Lynxgear veikalā piedāvājam vairāku veidu itāļu ražotāja Fox Knives zīmola Due Cigni elegantos šampanieša zobenus, un skaidrojam, kāda īsti ir šīs tradīcijas vēsture un nozīme?