SHARPI DIMANTA ASINĀTĀJS, 360/600
Apraksts
SHARPI DIAMANTA ASINĀTĀJS, 360/600
Sharpi dimanta asinātājs ir augstas kvalitātes instruments, kas izstrādāts precizitātei un izturībai, padarot to piemērotu dažādiem asināšanas uzdevumiem. Ar dubultas karedzes dimanta plāksni šis asinātājs nodrošina gan rupju, gan smalku asināšanu visiem nažu un instrumentu veidiem.
Galvenās īpašības:
- Dubultas karedzes dimanta plāksne: Viena puse ar 360 karedzi rupjai asināšanai, otra ar 600 karedzi smalkai asināšanai un pulēšanai.
- Izturība: Paredzēts izturēt vairāk nekā 6000 velcienus, padarot to ilgstoši lietojamu gan mājās, gan profesionālā vidē.
- Augstas kvalitātes materiāli: Abrazīvā dimanta virsma ar 360# (29μm) rupjai slīpēšanai un 600# (20μm) smalkai pulēšanai.
- Ergonomiska bāze: Plastmasas bāze ar neslīdošām kājām nodrošina stabilitāti un drošību asināšanas laikā.
- Daudzpusība: Piemērots Ķīnas, Japānas, Eiropas, Damaskas nažiem, āra nažiem un galdniecības instrumentiem.
- Elegants dizains: Pieejams pievilcīgā melnā un sudraba krāsā, piešķirot modernu izskatu.
Tehniskās specifikācijas:
- Materiāls: Dimanta abrazīvs
- Izmēri: 200 mm x 75 mm x 4 mm (biezums)
- Svars: 0.3 kg (300 g)
- Karedze: 360/600
- Krāsa: Melna un sudraba
Kāpēc izvēlēties Sharpi?
Sharpi piedāvā perfektu snieguma un daudzpusības kombināciju, atbilstoši gan mājas pavāriem, gan profesionāļiem. Tas nodrošina, ka jūsu naži un instrumenti vienmēr ir asi un gatavi lietošanai, garantējot lieliskus rezultātus katru reizi.
Kā izmantot Sharpi dimanta asinātāju naža asināšanai:
- Sagatavojiet asinātāju: Novietojiet asinātāju uz plakanas, stabilas virsmas ar neslīdošām kājām, lai nodrošinātu papildu drošību.
- Izvēlieties karedzi:
- Izmantojiet 360 karedzes pusi rupjai asināšanai. Tas ir ideāli piemērots blāviem vai bojātiem asmeņiem, kam nepieciešama pārveidošana.
- Izmantojiet 600 karedzes pusi smalkai asināšanai un pulēšanai, lai uzturētu asu malu.
- Asiniet nazi:
- Turiet nazi 15-20 grādu leņķī pret asinātāju.
- Pielietojiet vieglu, vienmērīgu spiedienu un pārvietojiet asmeni pa asinātāju slaucīšanas kustībā, no naža papēža līdz galam.
- Atkārtojiet šo kustību 5-10 reizes katrā asmens pusē, atkarībā no asmens asuma.
- Polējiet asmeni:
- Pārslēdzieties uz 600 karedzes pusi smalkai asināšanai. Atkārtojiet asināšanas kustību 5-7 reizes katrā asmens pusē, lai izlīdzinātu malu.
- Noskalojiet un notīriet: Pēc asināšanas noskalojiet nazi ar ūdeni un nosusiniet. Notīriet asinātāju no metāla daļiņām un rūpīgi nosusiniet pirms uzglabāšanas.
Padomi labākajiem rezultātiem:
- Uzturiet vienādu asināšanas leņķi (15-20 grādi), lai panāktu vienmērīgu malu.
- Nespiediet pārāk stipri – ļaujiet dimanta virsmai paveikt darbu jūsu vietā.
- Regulāri tīriet asinātāju, lai saglabātu tā efektivitāti ilgtermiņā.
Asināšanas pielietojumi:
- Tērauda un keramikas naži
- Āra naži un cirvji
- Galdniecības instrumenti, piemēram, kalti
- Šķēres un gaļas cirvji
Brenda valsts - Polija.
Kopumā vērtējumu: 0
Vidējais vērtējums:
5 Zvaigzne 0
4 Zvaigzne 0
3 Zvaigzne 0
2 Zvaigzne 0
1 Zvaigzne 0