×
 x 

Grozs tukšs
Grozs
Grozs tukšs

Cold Steel Irish Blackthorn Spieķis

Vērtējuma nav: 0

SKU: C37591PBSH
Cena ar atlaidi
Cena: 67,95 €
Atlaide
Iesk. PVN: 11,79 €
Skaits mūsu noliktavā Aizkrauklē: 1
Preloader

Ērkšķu krūms ir sastopams visā Īrijā un Britu salās. Tas ir gadsimtiem ilgi novērtēts kā materiāls augstākās kvalitātes spieķiem. Sākotnējie ērkšķu spieķi bija 2 līdz 4 pēdas gari īru šilāgi, Īrijas lauku nacionālais ierocis. Ekspertu rokās šilāga bija tik biedējoša, ka angļi to pasludināja ārpus likuma Īrijas pēdējās okupācijas laikā. Lai apietu likumu, īri pārvērta šilāgu par 3 pēdu spieķi. Tā kā angļi nevēlējās izskatīties nesaprātīgi, aizliedzot arī staigāšanas nūjas, īriem bija jāsaglabā modificētie šilāgi, un pasaule ieguva skaistu un funkcionālu spieķi, kas pazīstams vienkārši kā Blackthorn.

Pirms vairāk nekā piecpadsmit gadiem Cold Steel® centās iegūt un pārdot autentiskus Blackthorn spieķus, taču šis pasākums lika vilties: lai gan nūjas tika pārdotas labi, kosas ir grūti iegūt, un tā kvalitāte ir nedaudz neatbilstoša. Cold Steel® nesenie mēģinājumi iesmidzināt polipropilēna izstrādājumos ir devuši tik iespaidīgus rezultātus, ka tagad tie ir radījuši polipropilēna Blackthorn ar visām īsta kosa priekšrocībām un bez neviena no tā slazdiem.

Cold Steel® ar lepnumu papildina modeļu klāstu ar "mazo brāli" — īsāku, vieglāku modeli ar nosaukumu Blackthorn Shillelagh. Blackthorn Shillelagh, kas veidots pēc senās ķibeles, kas atrodas Lynn C. Thompson privātajā kolekcijā, atdarina oriģināla izskatu, sajūtu un līdzsvaru, taču ir izgatavots no triecienizturīga polimēra, kas izturēs pat vissmagākos apstākļus. Šī izskatīgā nūja ar glītu, koka mizai līdzīgo tekstūru un paceltiem “nocirptiem ērkšķiem” uz ass un augsti pulētu mākslīgā koka galviņu noteikti apgriezīs galvu — neatkarīgi no tā, vai vēsturiskā laikā tas tiek nēsāts zem rokas vai vienkārši izstādīts jūsu mājā.

Sīkāka informācija:

  • Materiāls: polipropilēns
  • Kopējais garums: apm. 69 cm
  • Galva: apm. 7 cm
  • Svars: apm. 570 g
  • Cold Steel® Produkta Nr.: 91PBSH

Brenda valsts - ASV.

 

 

 

Kopumā vērtējumu: 0
Vidējais vērtējums: 0
5 Zvaigzne
0
4 Zvaigzne
0
3 Zvaigzne
0
2 Zvaigzne
0
1 Zvaigzne
0

    Skatīt visas 0 pircēja/-u atsauksmes.

    Salidzini.lv logotips Kurpirkt.lv - visi Latvijas interneta veikali un cenas Ceno.lv

    cards sm

    Visas autortiesības ir aizsargātas © 2010 - 2024 SIA "LATLYNX"
    Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana no www.lynxgear.lv bez SIA "LATLYNX" rakstiskas atļaujas ir aizliegta.