Fallkniven D12pro Premium asināmā vīle
Apraksts
Fallkniven D12pro Premium Dimanta Asinātājs
Fallkniven D12pro Premium Dimanta Asinātājs ir profesionāla līmeņa asināšanas rīks, kas paredzēts ilgam kalpošanas laikam un augstai veiktspējai. Tā virsma ir pilnībā pārklāta ar DeBeer dimantiem, kas piestiprināti pie cieta, termiski apstrādāta un rūdīta augstākās kvalitātes tērauda kodola. Tas nodrošina izcilu izturību un asumu vairāku gadu uzticamai lietošanai.
Neatkarīgi testi, ko veica slavenais CATRA institūts Lielbritānijā, parādīja, ka D12pro ievērojami pārspēj konkurentus. Kamēr citi dimanta asinātāji zaudē efektivitāti aptuveni pēc 4000 gājieniem, D12pro joprojām pilnībā funkcionē pat pēc iespaidīgiem 40,000 gājieniem, piedāvājot 10 reizes ilgāku asināšanas mūžu un pārāku metāla noņemšanas spēju.
Ja meklējat profesionālu, augstas veiktspējas dimanta asinātāju, D12pro ir labākā izvēle, lai uzturētu nažus skuvekļa asuma līmenī.
Īpašības
- Virsma pilnībā pārklāta ar augstākās kvalitātes DeBeer dimantiem
- Izgatavots no cieta, termiski apstrādāta un rūdīta augstas kvalitātes tērauda
- Nodrošina 10 reizes ilgāku asināšanas mūžu salīdzinājumā ar konkurentiem
- Piemērots profesionāļiem un entuziastiem, kas pieprasa augstākās kvalitātes rezultātus
Specifikācijas
- Garums (stienis): 300 mm
- Kopējais Garums (ar rokturi): 450 mm
- Dimanta Graudainība: 25 mikroni
Izcelsmes Valsts: Zviedrija
Kā Lietot Naža Asinātāju
Veiciet šīs darbības, lai uzasinātu nazi, izmantojot Fallkniven D12pro Dimanta Asinātāju:
- Novietojiet Asinātāju: Turiet asinātāju vertikāli, novietojot galu uz griešanas dēļa vai stabilas virsmas. Pārliecinieties, ka stienis ir stabili nostiprināts.
- Novietojiet Nazi: Novietojiet nazi 15–20 grādu leņķī pret stieni, atkarībā no naža slīpējuma leņķa.
- Vilciet Nazi: Sākot no asmens pamatnes, velciet nazi lejup un pāri stienim slīdošā kustībā, nodrošinot, ka visa asmens mala saskaras ar asinātāju.
- Mainiet Puses: Atkārtojiet procesu otrai naža pusei, mainot malas, lai saglabātu vienmērīgu asumu. Veiciet 5–10 gājienus katrā pusē.
- Pārbaudiet Asumu: Uzmanīgi pārbaudiet naža asumu. Ja nepieciešams, atkārtojiet procesu, līdz tiek sasniegts vēlamais asums.
- Tīriet Nazi: Noslaukiet asmeni pēc asināšanas, lai noņemtu metāla atlikumus.
Padoms: Lietojiet vieglu, vienmērīgu spiedienu asināšanas laikā, lai izvairītos no asmens bojājumiem. Regulāra asinātāja lietošana palīdzēs uzturēt naža asumu starp pilnas asināšanas reizēm.