×
 x 

Grozs tukšs
Grozs
Grozs tukšs

ARMYTEK DOBERMANN PRO MAGNET USB LUKTURIS (1400 lum)

Vērtējuma nav: 0

SKU: F07501WS Sand
Cena ar atlaidi
Cena: 110,00 €
Atlaide
Iesk. PVN: 19,09 €
Skaits mūsu noliktavā Aizkrauklē: 4
Preloader

TAKTISKAIS LUKTURIS 2 IN 1 AR MAGNĒTISKO LĀDĒTĀJU

Dobermann Pro ir modelis ar šauru gaismas staru un vienmērīgu pāreju starp karsto punktu un . Kompaktā korpusa un iespaidīgo gaismas īpašību kombinācija padara Dobermann Pro par 2 vienā taktiskai un ikdienas lietošanai.

Lukturis ar 1400 lūmenu spilgtumu, vislabāk piemērots uzdevumu risināšanai vidēji 100-200 metru attālumā (maksimālais gaismas attālums ir 368 metri). Dobermann Pro var ņemt līdzi tālos ceļojumos vai atpūtai brīvā dabā. Tāpat kā visi atjauninātā taktiskā klāsta modeļi, arī šis ir gatavs augsto tehnoloģiju risinājums ar komplektā iekļauto akumulatoru un magnētisko kabeli uzlādēšanai no jebkura USB barošanas avota. Standarta 1 collas diametra korpuss ļauj izmantot papildu taktiskos piederumus: jebkurus ieroču stiprinājumus un oriģinālos tālvadības slēdžus. Ērtai ikdienas pārnēsāšanai komplektā ietilpst izturīgs neilona maciņš, tērauda klipsis un štrope.

DOBERMANN — 2 IN 1 LUKTURIS MEDĪBĀM UN IKDIENAS LIETOŠANAI

Kompakts 2 in 1 taktiskais lukturītis ar šauru gaismas staru un vienmērīgu pāreju starp karsto punktu un noplūdi. Optimāli piemērots gan taktiskai, gan ikdienas lietošanai. Modelis ar 1000 lūmenu spilgtumu vislabāk ir piemērots uzdevumu risināšanai vidēji 100-200 metru attālumā. Maksimālais gaismas attālums ir 381 metrs.

TAKTISKS

Iztur jebkādu atsitienu, pateicoties uzlabotām atsperēm un vadītāja uzstādīšanai pastiprinātā kapsulā, kas pildīta ar aizsargmasu.

Standarta 1 collas korpuss ir savietojams ar jebkuriem piederumiem, tostarp oriģinālajiem tālvadības slēdžiem un magnētisko stiprinājumu ātrai piestiprināšanai un noņemšanai ar vienu kustību.

IKDIENAS LIETOŠANAI

Kompakts korpuss, ērts maciņš, tērauda klipsis un štrope ikdienas pārnēsāšanai un lietošanai.

DOBERMANN LUKTURA PRIEKŠROCĪBAS

  • Pro Powerful elektronika nodrošina nemainīgu spilgtumu pat -40 °C temperatūrā un līdz galam neuzlādētam akumulatoram.
  • Pro Divi darbības veidi: medību un taktiskā. Taktiskā darbība ātrai piekļuvei maksimālā spilgtuma režīmam.
  • Divfāzu elektroniskā poga saglabā divus nospiešanas līmeņus, kas līdzīgi mehāniskajam slēdzim, bet bez trokšņa un ir 20 reizes izturīgāka.
  • Inovatīvā tehnoloģija ļauj izmantot jebkuru 18650 Li-Ion akumulatoru ar 10A izlādes strāvu un nodrošina pilnīgu aizsardzību pret īssavienojumu pat magnētiskā savienotāja saskares ar metāla priekšmetiem gadījumā.
  • Ciets korpuss izgatavots no lidmašīnas kvalitātes alumīnija, īpaša matēta pretabrazīvā apdare bez raupjām rievām.
  • Tērauda trieciena ietvars ar matētu neatstarojošu melna titāna pārklājumu, kas novērš atrašanās vietas atklāšanu, tiek izmantots optiskās sistēmas papildu aizsardzībai kritiena gadījumā un kā triecienu absorbējošs instruments.
  • Aktīva reāllaika temperatūras kontrole, lai novērstu pārkaršanu virs +58 °C un brīdinājuma indikācija par zemu akumulatora uzlādes līmeni.
  • Spēcīgs un ūdensizturīgs magnētiskais savienotājs.
  • 10 gadu garantija.
  • Pilnīga aizsardzība pret ūdeni, netīrumiem un putekļiem saskaņā ar IP68 standartu — lukturītis turpina darboties arī pēc iegremdēšanas 25 metru dziļumā. Iztur kritienus no 10. stāva.

18650 Li-Ion baterijas (3500 mAh) ir iekļautas komplektā.

Kabatas luktura stabilai darbībai iesakām izmantot firmas 18650 Li-Ion akumulatorus bez PCB (neaizsargāts) vai baterijas ar PCB, kas garantē 10A izlādes strāvu.

Brenda valsts - Kanāda

Dobermann_v1.5_Pro_Set-EN.jpg

Kopumā vērtējumu: 0
Vidējais vērtējums: 0
5 Zvaigzne
0
4 Zvaigzne
0
3 Zvaigzne
0
2 Zvaigzne
0
1 Zvaigzne
0

    Skatīt visas 0 pircēja/-u atsauksmes.

    Salidzini.lv logotips Kurpirkt.lv - visi Latvijas interneta veikali un cenas Ceno.lv

    cards sm

    Visas autortiesības ir aizsargātas © 2010 - 2021 SIA "LATLYNX"
    Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana no www.lynxgear.lv bez SIA "LATLYNX" rakstiskas atļaujas ir aizliegta.