×
 x 

Корзина пуста
Корзина
Корзина пуста

Kasumi Tora Chef (18 cm) Японский кухонный нож

Рейтинга нету: 0

SKU: K-36842
Цена со скидкой
Цена 51,95 €
Скидка
Вкл. НДС 21%: 9,02 €
Количество на нашем складе (Aizkraukle): 2
Preloader
Chef japāņu virtuves nazis no TORA sērijas nažiem no uzņēmuma KASUMI, Japāna.
Šīs sērijas japāņu naži ir izgatavoti no Molybdenum Vanadium nerūsējošā tērauda, kas bagātināts ar augstu oglekļa saturu, padarot tos cietākus.
Šie naži tiek piegādāti ļoti asi. Asmeņi šiem nažiem ir plāni - 2 mm biezākajā vietā uz naža muguras, kas ļauj veikt precīzus griešanas darbus.
Magnolia koka rokturi ar melnu epoksīda pārklājumu.
KASUMI profesionālie japāņu naži, ir vērtīgs ieguldījums jebkurā virtuvē, izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un tradicionālu dizainu, kas ir laika pārbaudīts.
  • Asmens garums: 18 cm
  • Asmens: DSR1K6 Molybdenum Vanadium stainless steel
  • Cietība: 56-58 +/-1 HRC
  • Asinājums: V tipa
  • Rokturis: Magnolia Wood with Black Epoxy Coating
  • Izgatavots Japānā

Padomi naža uzturēšanai

  • Neļaujiet nazim palikt pavisam neasam, asiniet to regulāri. Asināt vēlams ar uz galda liekamu akmens vai dimanta galodu. 
  • Kā jebkuru labu virtuves nazi, to nedrīkst mazgāt trauku mašīnā. Mazgājiet nazi zem tekoša, karsta ūdens ar neilona birstīti un nosusiniet ar papīra dvieli uzreiz pēc lietošanas pabeigšanas.
  • Virtuves naži ir noasināti ar "V" veida japāņu asinājumu.

Asināšanas instrukcija (ar ūdens akmeni)

  1. Sākumā akmeni iemērciet ūdenī 15 minūtes. Asināšanas laikā vienmēr turiet akmeni mitru, varat to aplaistīt regulāri ar ūdeni, ja domājat, ka tas žūst. Ūdens darbojas kā smērviela uz akmens.
  2. Nazis jātur 10-20° leņķī pret galodu. Tad nazis tiek novilkts pa akmens virsmu ar nelielu spiedienu uz priekšu un atpakaļ. Nazis ar vienpusēju asinājumu asināms 80% asinājuma pusē un 20% otrā pusē. Abpusēji asinātu nazi jāasina 70% labajā pusē un 30% kreisajā. Pēc asināšanas nazi jāskalo siltā, tekošā ūdenī un jānosusina ar papīra dvieli līdz lietošanai.
  3. Pēc akmens mērcēšanas labročiem jāsāk asināt nazis no labās puses tā, ka naža smaile ir vērsta prom no ķermeņa. Kreiļiem ieteicams sākt asināt naža kreiso pusi.
  4. Asināšanas laikā nazis jātur stingri. Virziet nazi pa akmeni leņķī turp un atpakaļ kā redzams ilustrācijā. Katru kustību labā sākt ar naža smaili un turpināt uz naža vidu un zemāko daļu. Regulāri mitriniet akmeni. Asināšanas laikā uz asināmās smailes veidojas tērauda kantīte, ko var sataustīt ar pirkstu, ja nav redzama. Kad tas notiek, mainiet naža pusi. Kad abas puses ir noasinātas tādā veidā, tad mainiet uz augšu akmens smalkumu un samaziniet asināšanas spēku. Asināšana jābeidz, kad var nevarat sataustīt asinājuma kantīti pēc asināšanas jebkurā pusē. Pēc asināšanas nazi jāskalo siltā, tekošā ūdenī un jānosusina ar papīra dvieli līdz lietošanai. Asināšanas akmens jānosusina un jāļauj tam izšūt.
Всего отзывов: 0
Средний Рейтинг: 0
5 Звезда
0
4 Звезда
0
3 Звезда
0
2 Звезда
0
1 Звезда
0

    Просмотреть 0 обзор/-а покупателей.

    Salidzini.lv logotips Kurpirkt.lv - visi Latvijas interneta veikali un cenas Ceno.lv

    cards sm

    Все права защищены © 2010 - 2024 SIA "LATLYNX"
    Полное или частичное копирование и распространение информации с www.lynxgear.lv без SIA "LATLYNX" письменного разрешения запрещено.