Īpašības
1. Divu stadiju asināmais - rupjš asinājums un smalkais
2. Pamatne, kas nodrošina asināmā neslīdēšanu pa galda virsmu.
Lietošanas instrukcija
1. Asināmo novietojiet stabili uz plakanas virsmas.
2. Pārbaudiet, vai asināmais novietots stabili, pirms uzsākt asināšanu.
3. Izmantojiet vienu vai abas stadijas naža asināšanai atkarībā no naža truluma līmeņa.
Stadija 1: Rupja asināšana, kas piemērota ļoti neasiem nažiem. Novietojiet nazi atverē un, lietojot pavisam nedaudz spēka uz leju, kustiniet nazi horizontāli galda virsmai. Atkārtojiet 3-5 reizes. Atkārtojiet asināšanu pēc nepieciešamības.
Stadija 2: Smalka asināšana: šis etaps nepieciešams, lai atbrīvotos no nelīdzenumiem uz asmens un nopulētu asmeni. Novietojiet nazi atverē un, lietojot pavisam nedaudz spēka uz leju, kustiniet nazi horizontāli galda virsmai. Atkārtojiet 3-5 reizes. Atkārtojiet asināšanu pēc nepieciešamības. Šo etapu var izmantot bez pirmās stadijas izmantošanas, lai nedaudz uzasinātu nazi ikreiz, kad tas paliek neass.
4. Noskalojiet nazi un noslaukiet, lai tas ir sauss.
Uzmanību!
1. Neasināt, ja asināmais nav stingri novietots uz galda.
2. Nelietot robotu nažu vai šķēru asināšanai.
3. Lai izvairītos no nažu bojāšanas, lietojiet pavisam nedaudz spēka. Katram nazim ir atšķirīgs tērauds, tāpēc ietekme uz to var būt atšķirīga.
4. Asināmo nemazgājiet trauku mazgājamajā mašīnā, negremdējiet ūdenī un nepakļaujiet karstumam. Šī neievērošana sabojās asināmā abrazīvo daļu formu, kas var sabojāt pašu asināmo vai padarīt neiespējamu kvalitatīvu nažu asināšanu.
5. Neļaujiet izmantot bērniem.
6. Pirms lietošanas pārbaudiet, lai asināmie naži būtu tīri.
Ražotājvalsts un brenda valsts - ĶTR.